למה קשה להיכנס לעבודה בהייטק?
בואו "נשים את הקלפים על השולחן" – יש קושי להיכנס לתחום ההייטק. ישנן מספר סיבות לכך, אבל אחת מהם היא ראשונה במעלה והיא – לימודים שמתאימים לשוק ההייטק העכשווי.
הרבה סטודנטים למדעי המחשב אינם יכולים להתקבל לשוק ההייטק כבודקי תוכנה, או אפילו בפיתוח מאחר והתחום דינמי ומתקדם וההתאמה לתפקיד היא קריטית. מנהל יבחר מישהו שכבר יודע מה קורה כאן ועכשיו ופחות תאוריות. הבשורה הטובה היא שהכשרות לא חסרות, הרבה מכללות מציעות לימודים שמתאימים לשוק ואפילו סטאז', אז איך זה שעדיין רבים מבוגרי ההכשרות לא מתקבלים? הסיבה לכך היא שהמערכת חייבת להיות מחוברת להשמה. אנחנו במכללת SVCollege מלמדים, מכשירים וגם מבטיחים השמה.
אולי כדאי שתדעו קצת יותר למה שווה לעבור אצלנו את ההכשרות, אם זה כבודקי תוכנה או אם זה בפיתוח.
13 הסיבות שיגרמו לכם ללמוד במכללת SVCollege
1. מכללת SVCollege נחשבת למכללה המובילה בישראל ללימוד מקצועות ההייטק, בכל הקשור לרמת הידע, המיומנות והפרקטיקה הנרכשים אצלנו, מה שמקנה לבוגרינו יתרון יחסי בקבלה למשרות הייטק מבוקשות.
2. הלמידה מותאמת: הלמידה אצלנו מותאמת באופן אישי לכל תלמיד ותלמיד, הן מבחינת קצב הלימוד והן מבחינת יכולת ההבנה של החומר הנלמד.
3. שיעורי הבית נבדקים באופן יסודי, מה שמאפשר לתלמידים שלנו להטמיע את חומר הלימוד בצורה עמוקה יותר.
4. הלמידה המעשית: במהלך הלמידה התלמידים מתנסים בהדמיות אמיתיות ממקומות עבודה.
5. אף אחד לא נשאר מאחור: כל תלמיד הוא עולם ומלואו עבורנו, ומורינו מיישמים דו שיח אישי עם כל תלמיד, על מנת לוודא הבנה מלאה ושליטה בחומר הנלמד.
6.בזכות הליווי הצמוד: אנחנו לא מסתמכים רק על הידע המקצועי שתלמידינו רוכשים. ההכשרה שלנו כוללת ליווי צמוד של הבוגרים שלנו.
7. בעזרת הסטאז': במהלך הקורס התלמידים שלנו עוברים התלמדות מעשית על מוצרים אמיתיים, בחברות הייטק מובילות.
8. כי אנחנו מלווים את הבוגרים שלנו במציאת עבודה, ומקיימים שיתופי פעולה אסטרטגיים עם תעשיית ההייטק ולכן יהיה לך קל יותר למצוא עבודה בתום לימודיך אצלנו.
9. בגלל ההשמה: בבעלותינו חברת השמה להייטק, המסייעת לבוגרינו להשתלב בשוק ההיטק.
10. בעזרת הקואוצ'ינג: כי נעשה לך קואוצ'ינג ונלמד אותך איך להציג את עצמך בראיון עבודה באופן מקורי ויעיל במיוחד. תקבל/י כלים מעשיים ותדע/י כיצד לשבור את הקרח עם המראיין עוד לפני שראיון העבודה מתחיל.
11.במסגרת הקואוצ'ינג נבצע איתך סימולציות מורכבות של ראיונות עבודה, בכדי להבטיח את ההצלחה שלך!
12. תודות לנוחות – אנחנו בפריסה ארצית: יש לנו סניפים בתל אביב, בירושלים, בחיפה, בבאר שבע וברחובות.
13. בגלל החסכון בזמן: הכשרה קצרה ויש לך מקצוע נדרש ביד.
מה בוגרים שלנו מספרים לנו כשהם מתחילים לעבוד?
אנחנו נתקלים שוב ושוב באותם משפטים מהבוגרים שלנו – "לא האמנתי שזה יקרה כל כך מהר", או "הריאיון היה בדיוק כמו מה שעשינו בסימולציה". וזה בדיוק מה שאנחנו רוצים שתיקחו אתכם מהלימודים אצלנו: ביטחון.
ברוב המקומות לומדים תיאוריה. אצלנו עובדים. תכלס. בונים פרויקטים, כותבים קוד אמיתי, מתקנים באגים, עומדים בזמנים. בדיוק כמו בחברת הייטק. מי שראה את הקוד של עצמו רץ על מוצר אמיתי – נכנס לראיון עבודה אחרת לגמרי. כבר לא מנסה להרשים – אלא פשוט מספר מה הוא עשה.
זה לא קסם – זה תהליך
כדי להגיע לרגע הזה, אנחנו מלווים אתכם יד ביד: מהשיעור הראשון, דרך הסטאז’, ועד לרגע שבו מתקשרים אליכם מחברת השמה. אתם לא לבד בשום שלב. גם כשמשהו לא מובן – אנחנו עוצרים, מסבירים, מתרגלים, בודקים. כי כל תלמיד אצלנו הוא לא “עוד תלמיד”, אלא מישהו שאנחנו מחויבים לו.
ומה אם אין לי רקע בכלל?
מעולה. גם 80% מהבוגרים שלנו לא הגיעו מרקע טכנולוגי. חלקם היו אחרי צבא, חלק אחרי הסבת מקצוע, ואחרים פשוט חיפשו שינוי אמיתי. מה שחשוב זה הרצון ללמוד ולעבוד קשה. את כל השאר – אנחנו נותנים לכם.
אנחנו יודעים שלהיכנס להייטק זה לא קל. אבל זה אפשרי. מאוד. כל עוד לומדים נכון, במקום הנכון – עם ליווי אישי וראייה פרקטית של המציאות בשוק. וזה בדיוק מה שאנחנו מציעים לכם פה ב-SVCollege.
אז אם אתם רוצים לא רק ללמוד – אלא גם לעבוד בהייטק – אנחנו מזמינים אתכם להתחיל איתנו.
אצלנו תוכלו ללמוד מקצוע תוך שלושה עד שישה חודשים!
בוא/י ללמוד בסניף הקרוב לביתך. התקשר/י עכשיו 055-6886040 או מלאו פרטים – בטופס צור קשר.